Terugblik 10 mei 2022 – VFBV JAARCONGRES
Op dinsdag 10 mei 2022 was het eindelijk zover. Op deze zonnige dag kwamen de fysiotherapeuten betaald voetbal samen in Het Kasteel van Sparta Rotterdam.  De 55 deelnemers luisterden aandachtig naar het uitgebreide programma. 

Eva Ferrer stond, vanuit Barcelona, aan de aftrap van het congres met een lezing over het herstel in de topsport. Hierna was het de beurt aan Duncan Meuffels die een lezing gaf over knie luxaties. Deze interessante lezing werd ondersteund met vele beelden uit de praktijk. In de pauze kregen de acht sponsoren ruimschoots de tijd om deelnemers te spreken bij hun stand. Deze sponsoren kregen ook nog de kans om zichzelf aan het publiek te laten zien met een 3-minute pitch. Na de pauze zorgden zowel Rob Janssen als Simon Knops voor de nodige interactie bij hun presentaties.

De afsluiter werd gedaan door VFBV-lid, Philip Naessens, die met zijn presentatie voor misschien wel het hoogtepunt zorgde. Hopelijk wakkert dit andere leden aan om ook hun ervaringen en kennis te delen. 

Kortom, het was een geslaagde dag in Rotterdam, die afgesloten werd met een goede borrel en diner. 

Terugblik: Maandag 17 januari 2022

Igor Tak en Adam Weir met een verhaal over ‘Groin Injuries’.

Op maandag 17 januari 2022 namen Igor Tak en Adam Weir de leden van de VFBV in een lezing over Groin Injuries.

De opname is hier te bekijken. Een korte samenvatting van de webinar vind je hier.

Terugblik: Maandag 8 november 2021

Daniël Saris en Olmo van Herwaarden over kraakbeen schade in de topsport.

Op maandag 8 november gaven Daniël Saris en Olmo van Herwaarden een webinar over: Kraakbeen schade in topsport, uitdaging en succes.

De opname is hier te bekijken. Een korte samenvatting van de webinar vind je hier.