Lidmaatschap VFBV

folderWat heeft de VFBV mij te bieden?

Door lid te zijn van de VFBV krijg je toegang tot het besloten gedeelte van deze website waarin in forum discussie’s “ the state of the art” wordt besproken omtrent de sportfysiotherapie.

Verder heb je gratis (of tegen een geringe vergoeding) toegang tot de themamiddagen en symposia’s van de VFBV en kan je je inschrijven voor speciaal voor de VFBV gemaakte cursussen en andere scholingen.

Als lid van de VFBV behoor je tot het netwerk van fysiotherapeuten die met dezelfde “problemen” binnen een BVO zitten. Waardoor de VFBV je kan begeleiden bij arbeidsrechtelijke en rechtspositionele vraagstukken.

Wie zijn er lid van de VFBV?
Fysiotherapeuten van alle Eredivisie voetbalclubs en clubs uit de Jupiler League zijn lid van de VFBV. Een lijst van leden is alleen beschikbaar voor leden van de VFBV om privacy redenen.

Hoe word je lid?

  • Het lidmaatschap van de vereniging staat open voor fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij een betaald voetbal organisatie.
  • Het lidmaatschap is uitgesloten voor personen die wel voetballers onder behandeling hebben, maar die niet als fysiotherapeut bij een BVO werken.
  • Door het verlenen van toestemming voor automatische incasso van het lidmaatschapgeld.
  • Vul het lidmaatschapformulier in om daadwerkelijk lid te worden.

VFBV
Odette de Beer-Kock
Van Rijckevorsellaan 31
5066 BR, Moergestel
email: info@vfbv.nl

Contributie
De contributie van de VFBV bedraagt € 115,- per jaar. U ontvangt hiervoor jaarlijks medio september een factuur. Indien u geen gebruik meer wenst te maken van het lidmaatschap kunt u opzeggen voor 30 juni van het zelfde jaar via een email aan info@vfbv.nl. Indien u na 30 juni uitschrijft, bent u de vereniging nog een jaar lidmaatschapgelden schuldig.